George Akpo

George heeft in 2013 succesvol zijn Fysiotherapeut diploma behaald op de Hogeschool van Amsterdam. Aansluitend heeft hij 6 jaar werkervaring opgedaan bij een topsport praktijk. Hier behandelde hij sporters en andere cliënten met uiteenlopende klachten, met als doel om ze zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.
 
George zijn passie ligt bij het gezonder en sterker maken van de mens. Zijn aanpak is gericht op het behalen van de beste resultaten middels hands-on therapie en oefentherapie, waarbij hij doelgericht het menselijke lichaam pijnvrij krijgt en versterkt. 
George Akpo

Jonne Buis

Jonne heeft in 2014 zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan Thim van der Laan in Nieuwegein. Direct na afronding van zijn opleiding is hij gestart binnen een topsportpraktijk in Almere, hier heeft hij veel kennis en kunde opgedaan om pijnklachten aan het bewegingsapparaat zo snel mogelijk te verhelpen.

Jonne zijn passie voor het lichaam en het vak zorgt er voor dat hij samen met jou doelgericht te werk gaat om je klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hands-on therapie en gerichte oefenvormen in de gym.  

Jonne buis