Specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bewegen is leven. Iemand met pijn in het lichaam zal dit direct beamen. Met fysiotherapie helpen wij u om deze klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen, zodat u weer optimaal kunt bewegen.

Lees meer

Dryneedling

Last van stijve spieren of gewrichten? Dan is dry needling mogelijk het antwoord. Met een speciale techniek worden fijne naalden aangebracht in de spieren. Het resultaat is een snelle en langdurige ontspanning en een directe verlichting van de klachten.

Lees meer

Sport Revalidatie

Sport Revalidatie

Heeft u een blessure of klacht opgelopen tijdens het sporten? Of moet u revalideren na een operatie? Met deze brengen wij u zo snel mogelijk terug op het gewenste sportniveau.

Lees meer

Medical Taping

Medical taping ondersteunt de regeneratieprocessen van het lichaam. De behandeling kan de blokkades die het herstel vertragen namelijk opheffen of verminderen. Hierdoor wordt het behandeltraject sneller en efficiënter.

Lees meer

Register Podoloog

Heeft u last van pijn in uw voeten, enkels, knieën, heupen of zelfs uw rug? Wanneer een structureel probleem in uw voeten hiervan de oorzaak is kan podologie u helpen.

Lees meer

Personal Training

Wilt u zo snel mogelijk resultaat boeken? En kunt u wel wat hulp gebruiken? Met onze personal training gaat u doelgericht te werk en helpen wij u de motivatie te behouden.

Lees meer